WPC deske

EUTR
WPC deske so lesni kompozit (Wood Plastic Composite), sestavljen je iz PE (polietilena) oz. PVC-ja in 65 – 70 % lesa ter aditivov. Vsebuje okolju neškodljive zmesi, ki jih je mogoče reciklirati. Tako da so WPC deske poleg svoje praktičnosti, tudi ekološke.
 

Uporaba WPC desk

Na voljo imamo več barv WPC desk (svetlo in temno rjava ter siva) v rebrani ali 3D izvedbi. Barvni odtenek z leti malenkostno posvetli. Izbirate lahko med navadnimi ali masivnimi WPC deskami. Uporablja se za zunanje obloge kot so terase, balkoni, okolica bazenov, ograje, fasade, pomole ipd. WPC deske so tudi dovolj trpežne, da so primerne za gostinske lokale, kjer je obremenitev velika. Za gostinske lokale so primerne tudi za to, ker ne potrebujejo vzdrževanja in se enostavno očistijo.
 
Zaradi različnih barv in vzorcev, imajo WPC deske lahko zelo naraven videz. Zaradi uporabljenih materialov, ki so izredno trpežni, vzdrževanje ni potrebno. Ni jih potrebno lakirati, oljiti ali brusiti, enostavno jih očistimo z vodo. Ob rednem čiščenju so WPC deske popolnoma odporne na razvoj in rast gliv, lišajev ter mahov. Dobra lastnost je tudi, da se WPC deske ne cepijo in ne lomijo, razpadejo ali se razkrajajo. Razen malenkostne spremembe barve, so izredno odporne na vremenske vplive, kot so sonce in dež. Zato so odlične za objekte, ki so izpostavljeni, kjer je velika površina in ni veliko časa na razpolago za vzdrževanje. Tukaj je zelo enostavno čiščenje z vodo in čistilom, po potrebi. Ni potrebnega nekega rednega vzdrževanja.
 
Na WPC deskah vam ne bo drselo, tudi ko bodo le-te mokre. Zato so primerne tudi za okoli bazenov ali pa terase, ki so izpostavljene dežju. Ker je material nedrseč in se ne cepi, kot recimo les, lahko čisto brez skrbi uživate v hoji po njemu tudi brez obutve. WPC terase so namenjene brezkrbnemu uživanju.
 

Montaža WPC desk

Montaža WPC desk je zelo enostavna. Za montažo WPC desk ne potrebujete monterja, saj ima sistem Clip montaže in lahko to naredite tudi sami. Tudi če se morda zgodi, da je potrebno kakšno desko zamenjati, je to izredno preprosto. Jo samo odstranite in namestite novo. Potrebujete samo nekaj prostega časa in že lahko uživate na vaši novi WPC terasi.
 
Na vas je samo to, da izberete barvo in vzorec WPC desk v katerem bi želeli, da vaša terasa zasije. Zato vas vabimo, da nas pokličete in si rezervirate svoj termin za obisk našega skladišča, kjer si boste lahko v živo izbrali svoje WPC deske.Navodila za montažo najdete tukaj

Minimalna količina naročila je 20 m².
Cene so brez DDV.

Priporočamo ogled materiala na zalogi v našem skladišču v Materiji.

V podjetju ABC NET d.o.o. imamo več kot 25-letne izkušnje pri prodaji in montaži lesa, zato vam bomo z veseljem svetovali kateri les je najbolj primeren za vaš pod, teraso, kopalnico ali fasado.   
 

Za več informacij pokličite 031 558 246 (Robi).

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.