Massaranduba

AKCIJA
EUTR
Massaranduba (Manilkara Bidentata) je temen rdeče rjav les s komaj opaznimi sivimi lisami, ki sčasoma potemni. Izvira iz Južne Amerike in velja za enega najtežjih vrst lesa na svetu. Testi upogljivosti so pokazali, da se v večini primerov obnaša celo bolje kot Ipe. Pomembno je, da je sušena v sušilnici na 18 % vlage ter da izhaja iz severne Brazilije. Terasa iz Massarandube bo polepšala vaš objekt, saj bo žarela v bogati žametno rdeči barvi.

Vse več se jo uporablja za zunanje konstrukcije, kjer prihaja do večjih obremenitev (pri lesenih mostovih, nabrežjih, pomolih, okoli bazenov in podobno), na vrtovih pa za izdelavo zunanjih podov, teras, balkonov, ograj in drugih konstrukcij.


Pri prodajalcu preverite dimenzije, ki so na voljo.
Priporočamo ogled materiala v našem skladišču v Materiji

Minimalna količina naročila je 5 m².
Cene so brez DDV.

V podjetju ABC NET d.o.o. imamo 25-letne izkušnje pri prodaji in montaži lesa, zato vam bomo z veseljem svetovali kateri les je najbolj primeren za vaš pod, teraso, kopalnico ali fasado.
 

Akcija

Minimalna količina za veljavnost akcijske cene je 20 m2.

Kvaliteta Dimenzija Redna cena v € za m² Akcijska cena v € za m² Zaloga v m²


 

Za več informacij pokličite 031 558 246 (Robi).

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.