Termo modificiran les

AKCIJA
EUTR

TERMO BOR – TERMIČNO MODIFICIRAN SKANDINAVSKI BOR

Termo modificiranje lesa je metoda, kjer z visoko temperaturo in paro les obdelamo (minimalna temperatura je 160 °C). Na ta način postane les bolj odporen na glive, zunanje klimatske vplive (dež, sonce), hkrati pa dosežemo, da les neprimerno manj deluje, saj je njegova vsebnost vlage med 4 in 7 %. Termo tretiran les je naraven, brez vsebnosti kemičnih dodatkov, narejen iz certificiranega lesa – strogo kontrolirana sečnja. Termo modificiran les dobi uniformirano svetlo rjavo ali temno rjavo barvo, odvisno od temperature – termotretiranja. Lahko ga ščetkamo, s čimer poudarjamo teksturo ali oljimo s čimer mu poudarjamo in ohranjamo barvo.
 
Uporabljamo ga za zunanje (fasade, terase, ograje, dekorativne površine na stenah in stropovih) in notranje (obloge sten in stropov, dekorativne vložke, ograje itd.) površine. Takšen les lahko tudi lepimo, skobljamo in drugače obdelujemo.
 

Akcija

Minimalna količina za veljavnost akcijske cene je 20 m2.

Kvaliteta Dimenzija Redna cena v € za m² Akcijska cena v € za m² Zaloga v m²
AB (bor) 26 x 115 x 4500/4800 mm 56,00 28,00  
AB (bor) 19 x 117 x 3000/3600 mm P/U (opaž) 44,00 22,00  

Za več informacij pokličite 040 859 910 (Črt).

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.