EU Compliant  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

Preko 100.000 m2 zaloge eksotičnega lesa - največja zaloga in izbira v Sloveniji

Uredba Evropske unije o lesu (EUTR)

eutr_logo_izbran Gozdovi sveta so pomemben naravni vir. Poleg tega, da so vir preživetja za velik del prebivalstva, prispevajo tudi k blažitvi podnebnih sprememb in varovanju okolja. Gozdovi so izrednega pomena tudi iz gospodarskega vidika.
 
Zaradi tega se pojavlja problem nezakonite sečnje, ki poleg tega, da negativno vpliva na gospodarstvo, vpliva tudi na okolje.
 
V luči tega, je bila sprejeta Uredba o lesu (EUTR), s katero Evropska unija vpliva na to, da se na evropskem trgi ne bi pojavljal les oz. leseni izdelki iz nelegalne sečnje. Podjetja, ki uvažajo les v EU so zavezana k upoštevanju te uredbe. To pomeni, da morajo vzpostaviti sistem »potrebne skrbnosti«, kar pomeni da morajo imeti dokumente o sledljivosti lesnih proizvodov od dobavitelja do stranke.
 
V ABC NET, D.O.O., od svojih dobaviteljev zahtevamo dokazila, da je bil les sekan v skladu z uredbo EUTR. S tem tudi mi prispevamo k varovanju okolja in urejenemu gospodarstvu.
 

Preberite si tudi naše ostale objave

NOVO! Kmečki pod iz macesna - masivni

Macesen je kvaliteten in visoko odporen les. Zaradi počasne rasti ima višjo gostoto, je srednje trden in zelo iskan pri izdelavi stavbnega pohištva, lesenih ograj, fasad in zunanjih podov, notranjega pohištva in masivnega kmečkega poda.

Angiolina Opatija-VIDEO

V srcu Opatije, zraven parka in Ville Angioline, je ponovno zaživelo prvo hrvaško kultno kopališče ki Opatijo krasi že od leta 1884. V letu 2017 je bilo obnovljeno in obogateno z modernim arhitekturnimi elementi.
Lesene terase - Robi
031 558 246 // robi@abc-net.si

Lesene terase - Sibirski Macesen - Črt
040 859 910// crt@abc-net.si
 
Žagan les - Peter
041 574 054 // peter@abc-net.si

Pot do skladišča v Materiji


 
Pokličite nas takoj in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja!
PRENESITE KATALOG
V PDF formatu
NAJLEPŠE TERASE
NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE
Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2020, ABC NET d.o.o.