Predstavitev

Zadovoljne stranke, to je naš cilj!

V podjetju ABC NET stremimo k temu, da so stranke optimalno zadovoljne z našimi izdelki, ki so narejeni iz najboljšega lesa. Les je takoj dobavljiv in kvalitetno postavljen. Iz tega razloga imamo vedno na zalogi med 120.000 in 150.000 m2 različnih vrst lesa, med katerim lahko stranka izbere tistega, ki bo položen na njeni terasi.
 
Smo največji uvoznik eksotničnega lesa v centralni Evropi. 
Ker želimo strankam ponuditi najboljši les po najboljših cenah, uvažamo les direktno od proizvajalcev. To pomeni, da les naročamo direktno pri dobaviteljih v Braziliji, Mjanmaru, Rusiji,… Vsaj enkrat letno smo tudi osebno pri naših dobaviteljih, kjer na mestu samem preverimo kvaliteto lesa, ki ga nabavljamo. Les je opremljen z EUTR (european timber regulation) certifikatom, s katerim je zagotovljeno, da ni črne sečnje in je poskrbljeno za pogozdovanje.

Največje nabavno tržišče predstavlja Brazilija (predvsem zunanje lesene terase in fasade). Naši dobavitelji pa so še iz Mjanmara (burmanski teak), Rusije (sibirski macesen), Hrvaške (slavonski hrast, bukev, jesen).
 
Prodajamo tudi na tujih trgih
Smo največji centralno evropski uvozni eksotičnega lesa, katerega prodajamo v glavnem preko svojih skladišč (Kozina, Split, Zagreb, Beograd) ter preko partnerjev (Rusija, Avstrija, Italija itd).
 
Naša prodajna tržišča so Slovenija, Hrvaška, Srbija, Avstrija, Italija, Slovaška, Češka, Madžarska, Albanija, Kosovo, Bolgarija, Danska, BIH. Poleg Evrope izvažamo les še v Rusijo in Argentino ter ostale države širom po svetu. Kupce oskrbujemo z zunanjimi lesenimi terasami in fasadami, zunanjim in notranjim pohištvom, parketi, žaganim lesom ter različnimi lesenimi polizdelki. Z našimi kooperanti tvorimo fleksibilno in hitro odzivno podjetje, cilj pa so nam "Zadovoljne stranke".
 
 
Za podatke podjetja in kontaktne podatke kliknite tukaj.

Centralno skladišče.
Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.