Lesene fasade

Lesene fasade so odlična izbira za vse tiste, ki iščejo naraven in topel videz za svoj dom, poslovni prostor ali drug objekt. Lesene fasade so trajne, vzdržljive in drugačne, lahko rečemo - estetsko privlačne.
 
Lesene fasade so nekaj posebnega. Referenčni primer lesene fasade iz eksotičnega lesa.

Izbira lesa za lesene fasade

Pri izbiri lesene fasade je pomembno upoštevati vrsto lesa, debelino desk ter njihovo kvaliteto in končno obdelavo. Pokličite nas

Veliko zanimanje za lesene fasade

Na tržišču je veliko povpraševanje po lesenih fasadah, načeloma pa lahko uporabimo enak les kot za lesene terase. Lesene fasade so v primerjavi s terasami veliko manj obremenjene. Tako se uporabljajo visokokakovostni lesovi tropskih drevesnih vrst, sibirskega in visokogorskega macesna, v zadnjem času pa zaznavamo vse večje zanimanje tudi za termo modificiran les skandinavske smreke in bora. Ta les ni tako primeren za terase, medtem ko se za fasade zelo dobro obnese. Poleg same zaščite objekta, je les tudi dekorativne narave. Tudi za ta les, velja, da spremeni barvo (posivi), razen če ga zaščitimo z olji.

Lesene fasade so tako odlična izbira za tiste, ki želijo naraven videz, hkrati pa želijo izkoristiti prednosti, ki jih nudi sodobna gradbena tehnologija.

Za več informacij pokličite 031 558 246 (Robi) ali izpolnite obrazec spodaj!

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.