Cumaru

AKCIJA
EUTR
Cumaru je zelo trd in odporen les iz Brazilije. Cumaru je rdečkasto rjave do rumeno rjave barve ter 120 % gostejši od hrasta. Pod vplivom padavin v zunanjem okolju enakomerno posivi. Les cumaru je tudi težko gorljiv in zato primeren tako za stanovanjske objekte kakor tudi za javne prostore.
 
Cumaru, znan tudi kot brazilski teak ali zlati teak, je naravno trajen brazilski les z gostoto, podobno kot IPE. Cumaru je odporen proti gnitju in propadanju, zaradi česar je odlična izbira za zunanjo uporabo, kot so talne obloge, lesene terase. Zaradi visoke odpornosti in všečnega videza je odlična alternativa Burma Teaku in Ipeju. Njegove barve so tople in privlačne, vidna je tekstura lesa. Cumaru terasa se stara elegantno in ima zelo dolgo življensko dobo. 

Več o Cumaruju...


Pri prodajalcu preverite dimenzije, ki so na voljo.
Priporočamo ogled materiala v našem skladišču v Materiji.

Minimalna količina naročila je 5 m².
Cene so brez DDV.

V podjetju ABC NET d.o.o. imamo 25-letne izkušnje pri prodaji in montaži lesa, zato vam bomo z veseljem svetovali kateri les je najbolj primeren za vaš pod, teraso, kopalnico ali fasado.
 

Akcija

Minimalna količina za veljavnost akcijske cene je 20 m2.

Kvaliteta Dimenzija Redna cena v € za m² Akcijska cena v € za m² Zaloga v m²
A 22 x 70 x 1850 - 6100 mm 92,00 52,40 3050

 

Za več informacij pokličite 031 558 246 (Robi).

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.