SI | HR | DE | EN
EU Compliant  Facebook  Youtube  Google maps

PRIPOROČILA

Petra Majdič

Petra-Majdic
˝Ko po dveh letih pogledaš na izdelano teraso in ti je še vedno všeč tako kot prvi dan - potem veš, da si izbral pravilno! Kot dodatek pa še zelo pozitivna izkušnja, prijaznega ter uporabnega svetovanja! Čestitke ABC NET!    Petra

Jakov Fak

JF-terasa
"Ko sem po spletu iskal primeren les za teraso, sem na spletni strani ABC NET našel res veliko izbiro lesa. Ob strokovnih nasvetih, prijaznosti in ažurnosti zaposlenih, sem se odločil za nakup lesa pri ABC net."

Jakov Fak

Nika Veger in Peter Poles

nika_veger_peter_poles
Iskala sva vzdržljiv les za teraso in prijatelj iz Arboretuma naju je usmeril na ABC NET. Že po prvem telefonskem pogovoru sva ugotovila, da je najbolje, da se, zaradi obilice možnosti izbire, oglasiva kar v njihovem skladišču in res je bilo kaj izbrati. Super asortiman, najrazličnejše trpežnosti, širine in odtenki, še en krog z viličarjem po skladišču in izbira je bila opravljena. Res so nama kvalitetno svetovali, terasa je točno taka, kot sva si želela, zato hvala ABC NET-u za strokovnost in prijaznost in vesel pristop.
Nika Veger in Peter Poles
 

Nina in Mirza Begić

Begić 300
Na podjetje ABC NET smo se obrnili po priporočilu prijateljev. Od začetka do konca projekta so imeli zelo korekten odnos. Strokovno so nam svetovali in nas vodili do zaključka Najbolj nam je bilo všeč to, ker so se držali dogovorjenih rokov in dogovorov. Monter se je zelo potrudil, tako da zdaj lahko uživamo na lepi terasi. Hvala ABC NET.  Nina in Mirza Begić

Leo Oblak

Leo_Oblak_400x400
Za podjetje ABC NET smo se odločil, zaradi odličnih referenc. Potreboval sem novo leseno teraso.
Poleg tega pa je bilo podjetje ABC NET edino, ki je pred oddajo ponudbe poslalo svoje sodelavce izmeriti površino.
Ostali ponudniki na katere sem se obrnil so poslali ponudbo ne da bi si sploh ogledali lokacijo.
Podjetje ABC NET je zato še v fazi priprave ponudbe pokazalo večjo resnost od svojih konkurentov.
Tudi sicer je bila ponudba podjetja ABC NET glede na ponujeno kvaliteto najugodnejša.
 
Izredno moram pa pohvaliti dejstvo, da je bilo delo opravljeno pred rokom.
Izvedba lesene terase je brezhibna in nimam pripomb.
(to se danes redko zgodi)
 
Škoda, da v Sloveniji nimamo več takih podjetij.
 
LP
Leo Oblak (Radio1-Infonet)
lesena_terasa_cumaru_champagne_ljlesena_terasa_cumaru_champagne_lj_1

Branko Đurić

BrankoDjuric.

En telefonski klic v ponedeljek in že v petek se je naša
terasa "bahala" z novim tikom. Bravo in hvala ABC.

Branko Đurić


Bostjan Nachbar

bostjan-nachbar
Pri podjetju ABC NET smo kupili les za teraso. Zelo smo zadovoljni s kvaliteto. Prodajno osebje je zanesljivo in prijazno, tudi materijal smo prejeli v dogovorjenem roku. ABC NET priporocam vsem!

LP Bostjan Nachbar
 

Robert Pečnik - Pečo

robert-pecnik
Najtežje pri gradnji ali adaptaciji je izbrati pravega ponudnika storitev ali materiala. No, pri gradnji naše spodnje in zgornje terase sem pravzaprav po naključju oz. brskanju po spletu naletel na abc net, saj sem iskal les, ki bo terasi pokrival. Že ob prvem kontaktu se mi je zdelo, da sem tokrat naletel na pravega ponudnika. Ko sem se z komercjalistom srečal še v Kozini v njihovem skladišču sva si hitro segla v roke. Dobri nasveti, veliko koristnih informacij in ne nazadnje še ugodna cena za izbrani les Ipe Lapacho. Za češnjico na torti je poskrbel še izvajalec g. Jože, ki so mi ga priporočili. Točen, natančen in ugoden. Tako s celotno družino komaj čakamo, da se otvori sezona sedenja na terasi. Abc Net, hvala!

Robert Pečnik - Pečo, samo delavec na Golica tv
 

Tinkara Kovač

tinkara_kovac_flavta
Pri podjetju ABC NET iz Kozine smo se odločili za nakup zunanje lesene terase, tikovega ter hrastovega parketa, zaradi  najboljšega razmerja med ceno in kvaliteto lesa. Pohvale tudi prodajnem osebju saj so profesionalni, prilagodljivi ter zanesljivi.

 Tinkara Kovač, www.tinkara.net

Central Cafe

S soprogo sva iskala primerno talno oblogo za najino teraso v lokalu. Znanec naju je napotil na ABC NET d.o.o. češ, da imajo v skladišču veliko izbiro eksotičnih lesov primernih za zunanjo rabo. Zapeljala sva se do njih in se prepričala, da je ponudba res pestra. Odločila sva se za afriški TEAK in sva zelo zadovoljna saj je terasa popolnoma izpolnila naša pričakovanja!

Kristijan Blažun, lastnik dnevno nočnega bara CENTRAL CAFE, Rogaška Slatina

Soline - Seča

PRI IZVEDBI PROJEKTA IZGRADNJE MALIH TERM V SEĆOVELJSKIH SOLINAH SMO ZARADI IZJEMNEGA OBLIKOVANJA IN RES ZAHTEVNIH POGOJEV GRADNJE IN KASNEJŠE NAMENSKE UPORABE MORALI SKRBNO IZBRATI MATERIALE, PREDVSEM VRSTO IN KVALITETO LESA. PODJETJE ABC IZ KOZINE JE BILO IZBRANO NA RAZPISU ZA DOBAVO LESA ZA GRADNJO TER IZVEDBO TESARSKIH IN MIZARSKIH DEL IN JE V CELOTI IZPOLNILO VSA NAŠA PRIČAKOVANJA IN ŽELJE. DOBAVILO NAM JE ZELO KVALITETEN LES SIBIRSKEGA MACESNA V VSEH ŽELJENIH OBLIKAH IN DIMENZIJAH TER NAM ZAGOTOVILO VRHUNSKE MOJSTRE ROKODELCE. VES ČAS NAM JE NUDILO TUDI VSO POTREBNO STROKOVNO POMOČ PRI IZVEDBI PROJEKTA. PROJEKT MALE TERME SOLINE JE LETA 2013 PREJEL NAGRADO SVETOVNE ZVEZE TURISTIČNIH NOVINARJEV KOT NAJBOLJ INOVATIVEN TURISTIČNI PROJEKT V SLOVENIJI ZA KAR SO V VELIKI MERI ZASLUŽNI TUDI V PODJETJU ABC.

BOJAN STRAJNAR, VODJA PROJEKTA, Soline - Seča

ALTEA Consultor

Ko smo se odlocali za nakup zunanje lesene terase iz teakovega lesa, smo izmed stevilnih ponudnikov izbrali ABC Net saj je njihova ponudba odrazala najboljše razmerje med kvaliteto in ceno lesa. Poleg omenjenega bi radi pohvalili tudi strokovnost, profesionalnost in prilagodljivost celotne ekipe ABC Net-a.

Alen Tibljas, ALTEA Consultor d.o.o.

Hotel Tartini Piran

Ob iskanju lesa za zunanjo teraso nam je v roke prišel reklamni letak podjetja ABC.net z zelo ugodnimi cenami. Že prvi kontakt z njimi je bil izredno pozitiveh: hitrost, odzivnost, pogoji in cene z letaka.  V trenutku smo se dogovorili za nakup lesa in za montažo z njihovim zunanjim izvajalcem. Novo teraso smo dobili »na ključ«. Bili smo zelo zadovoljni in podjetje ABC net z veseljem priporočamo vsakomur.

Andreja Frelih, Hotel Tartini Piran, www.hotel-tartini-piran.com
Lesene terase - Robi
031 558 246 // robi@abc-net.si

Lesene terase - Sibirski Macesen - Črt
040 859 910// crt@abc-net.si
 
Žagan les - Peter
041 574 054 // peter@abc-net.si

Pot do skladišča v Materiji


 
Pokličite nas takoj in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja!
PRENESITE KATALOG
V PDF formatu
NAJLEPŠE TERASE
NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE
Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2022, ABC NET d.o.o.