WPC

EUTR
Lesni kompozit (WPC) je sestavljen je iz PE (polietilena) oz. PVC-ja in 65 – 70 % lesa ter aditivov. Vsebuje okolju neškodljive zmesi, ki jih je mogoče reciklirati. Na voljo imamo več barv (svetlo in temno rjava ter siva) v rebrani ali 3D izvedbi. Barvni odtenek z leti malenkostno posvetli. Izbirate lahko med navadnim ali masivnim WPC-jem. Uporablja se za zunanje obloge kot so terase, balkoni, okolica bazenov, ograje, fasade, pomole ipd. 

Deske imajo naraven videz, zaradi uporabljenih materialov vzdrževanje ni potrebno. Ni jih potrebno lakirati, oljiti ali brusiti, enostavno jih očistimo z vodo. Ob rednem čiščenju so deske popolnoma odporne na razvoj in rast gliv, lišajev ter mahov.

Na WPC oblogah vam ne bo drselo, tudi ko bodo le-te mokre. Dobra lastnost je, da se deske ne cepijo in ne lomijo, razpadejo ali se razkrajajo. 

Montaža desk je hitra in enostavna s sistemom Clip. Barvni odtenek z leti malenkostno posvetli.


Navodila za montažo najdete tukaj

Minimalna količina naročila je 20 m².
Cene so brez DDV.

Priporočamo ogled materiala na zalogi v našem skladišču v Materiji.

V podjetju ABC NET d.o.o. imamo 25-letne izkušnje pri prodaji in montaži lesa, zato vam bomo z veseljem svetovali kateri les je najbolj primeren za vaš pod, teraso, kopalnico ali fasado.   
 

Za več informacij pokličite 031 558 246 (Robi).

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.