SI | HR | DE | EN
EU Compliant  Facebook  Youtube  Google maps
Nenad Keča

Burma Teak

BURMA TEAK (tikovina)

je eden izmed najbolj dragocenih lesov na svetu. Na dotik je prijeten, žemeten. Tikovina izžareva lepoto, ki se odraža v njenem zlato rjavem lesku in dekorativni strukturi. Te lastnosti tikovine so razlog za veliko povpraševanje po tej vrsti lesa.
Uporaba tikovine je vsestranska, tako za vrata, v navtiki, kot za zunanje in notranje pohištvo ter za lesene terase, ki so vedno nekaj posebnega. Talne lesene obloge iz tikovine prostor polepšajo in mu dodajo vrednost. Burma teak je les za zahtevnejše stranke, ki želijo v svoj dom vnesti eleganco in toplino lesa. 

Prednost tikovine je v tem, da se ne upogiba ali postane krhka. Razlog se skriva v njenem naravnem olju, ki zadržuje vodo. Je edini les, ki po sušenju zapre pore.

     
    
     

ABC NET d.o.o. ima v ponudbi naravni burma teak prvega kakovostnega razreda, ki ima vzdržljivost tudi do 50 let. Drevesa Burma teak sekamo po 30-em letu starosti, saj se do takrat nabirajo olja.
Na tržišču je prisoten tudi plantažni hitro rastoči teak, ki se v glavnem uporablja za notranje pohištvo, saj je zaradi širokih letnic bistveno manj odporen na vremenske vplive.

ABC NET ima že 20 letne izkušnje pri prodaji in montaži lesa, zato vam bomo z veseljem svetovali kateri les je najbolj primeren za vaš leseni pod, teraso, kopalnico ali fasado.

Pokliči te nas na 031/558-246 ali nam pišite na robi@abc-net.si!

Dimenzije na razpolago:
20x95x900-3000mmSečnja pod nadzorom
 

Burma_teak_fasada_terasaBurma_teak_strop_terasaBurma TeakIMG-20200701-WA0003lesena-terasa-burma-teak-2lesena-terasa-burma-teak-1lesena_terasa_tikovina2lesena-terasa-burma-teaklesena_terasa_teak1lesena_terasa_tikovinaburma-teak-bazenlesena-terasa-burma-teak-sika-nm-1lesena-terasa-burma-teak-sika-nm-2TERASA TEAK 002IMG_0780burma_teak_deckingburma_teak_decking1
Lesene terase - Robi
031 558 246 // robi@abc-net.si

Lesene terase - Sibirski Macesen - Črt
040 859 910// crt@abc-net.si
 
Žagan les - Peter
041 574 054 // peter@abc-net.si

Pot do skladišča v Materiji


 
Pokličite nas takoj in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja!
PRENESITE KATALOG
V PDF formatu
NAJLEPŠE TERASE
NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE
Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2022, ABC NET d.o.o.