Burma teak

AKCIJA
EUTR
BURMA TEAK (tikovina) je eden izmed najbolj dragocenih lesov na svetu. Na dotik je prijeten, žemeten. Tikovina izžareva lepoto, ki se odraža v njenem zlato rjavem lesku in dekorativni strukturi. Te lastnosti tikovine so razlog za veliko povpraševanje po tej vrsti lesa.

Uporaba tikovine je vsestranska, tako za vrata, v navtiki, kot za zunanje in notranje pohištvo ter za lesene terase, ki so vedno nekaj posebnega. Talne lesene obloge iz tikovine prostor polepšajo in mu dodajo vrednost. Burma teak je les za zahtevnejše stranke, ki želijo v svoj dom vnesti eleganco in toplino lesa. 

Prednost tikovine je v tem, da se ne upogiba ali postane krhka. Razlog se skriva v njenem naravnem olju, ki zadržuje vodo. Je edini les, ki po sušenju zapre pore.

ABC NET d. o. o. ima v ponudbi naravni burma teak prvega kakovostnega razreda, ki ima vzdržljivost tudi do 50 let. Drevesa Burma teak sekamo po 30-em letu starosti, saj se do takrat nabirajo olja. Na tržišču je prisoten tudi plantažni hitro rastoči teak, ki se v glavnem uporablja za notranje pohištvo, saj je zaradi širokih letnic bistveno manj odporen na vremenske vplive.


Dimenzije na razpolago:
20 x 95 x 900 - 3000 mm


Pri prodajalcu preverite dimenzije, ki so na voljo.
Priporočamo ogled materiala v našem skladišču v Materiji.

Minimalna količina naročila je 5 m².
Cene so brez DDV.

V podjetju ABC NET d.o.o. imamo 25-letne izkušnje pri prodaji in montaži lesa, zato vam bomo z veseljem svetovali kateri les je najbolj primeren za vaš pod, teraso, kopalnico ali fasado.
 

Akcija

Minimalna količina za veljavnost akcijske cene je 20 m2.

Kvaliteta Dimenzija Redna cena v € za m² Akcijska cena v € za m² Zaloga v m²
A 20 x 95 x 1000 - 1300 mm 221,60 126,30 112
A 20 x 95 x 1350 - 1750 mm 251,70 143,45 166


 

Za več informacij pokličite 031 558 246 (Robi).

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.