EU Compliant  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

Največji uvoznik v Sloveniji, preko 150.000m2 zaloge

lesena_terasa_tikovina

Burma Teak

BURMA TEAK (tikovina)
 

 je eden izmed najbolj dragocenih trdih lesov na svetu. Tikovina izžareva redko lepoto, ki se odraža v njenem zlato rjavem lesku in dekorativni strukturi. Te lastnosti tikovine so razlog za veliko povpraševanje po tej vrsti lesa.
Uporaba tikovine je vsestranska, tako za vrata, okenske okvirje, kot za zunanje in notranje pohištvo ter za lesene terase iz tikovine, ki so vedno nekaj posebnega. Talne lesene obloge iz tikovine prostor polepšajo in mu dodajo vrednost. Burma teak je les za zahtevnejše stranke, ki želijo v svoj dom vnesti eleganco in toplino lesa. 
Prednost tikovine je v tem, da se ne upogiba, lomi ali postane krhka. To je pa za to, ker je to eden izmed redkih lesov, ki ima naravno olje za zadrževanje vode.

   

        ABC NET kupuje naravni burma teak, 1. kakovostnega razreda, ki se ne cepi, ne trstiči in ima vzdržljivost tudi do 50 let. Drevesa Burma teak sekamo po 30-em letu starosti, saj se do takrat nabirajo olja.
Na tržišču je zelo prisoten tudi plantažni hitro rastoči teak, ki se v glavnem uporablja za notranje pohištvo, saj je zaradi širokih letnic bistveno manj odporen na vremenske vplive.


**Akcija velja za količine nad 20m2!
Cene so brez ddv.

ABC NET ima že 15 letne izkušnje pri prodaji in montaži lesa, zato vam bomo z veseljem svetovali kateri les je najbolj primeren za vaš leseni pod, teraso, kopalnico ali fasado.

Pokliči te nas na 031/558-246 ali nam pišite na info@abc-net.si!

Dimenzije na razpolago:
20x95x900-3000mmSečnja pod nadzorom
 

Burma TeakIMG-20200701-WA0003lesena-terasa-burma-teak-2lesena-terasa-burma-teak-1lesena_terasa_tikovina2lesena-terasa-burma-teaklesena_terasa_teak1burma-teak-bazenlesena-terasa-burma-teak-sika-nm-1lesena-terasa-burma-teak-sika-nm-2TERASA TEAK 002IMG_0780burma_teak_deckingburma_teak_decking1
Lesene terase - Robi
031 558 246 // robi@abc-net.si

Lesene terase - Sibirski Macesen - Črt
040 859 910// crt@abc-net.si
 
Žagan les - Peter
041 574 054 // peter@abc-net.si

Pot do skladišča v Materiji


 
Pokličite nas takoj in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja!
PRENESITE KATALOG
V PDF formatu
NAJLEPŠE TERASE
NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE
Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2020, ABC NET d.o.o.