SI | HR | DE | EN
EU Compliant  Facebook  Youtube  Google maps

Preko 100.000 m2 zaloge eksotičnega lesa - največja zaloga in izbira v Sloveniji

Lesena terasa Massaranduba

massaranduba_hotel-Rixos-Dubrovnik Massaranduba izvira iz Južne Amerike. Velja za enega najtežjih vrst lesa na svetu. Testi upogljivosti so pokazali, da se v večini primerov obnaša celo bolje kot Ipe. Pomembno je, da je sušena v sušilnici na 18% vlage ter da izhaja iz severne Brazilije. Terasa iz Massarandube bo polepšala vaš objekt, saj bo žarela v bogati žametno rdeči barv

Massaranduba je trpežna in odporna proti gnitju in propadanju, zaradi česar je odlična izbira za lesene terase. Massaranduba je zelo priljubljena naravna alternativa WPC ali podobnim proizvodom.

Barvno je podobna Mahagoniju. Doma je v Srednji in Južni Ameriki. Drevo doseže višino do 55 m in premer do 190 cm Njegova življenjska doba je vsaj 30 let. Po kakovosti in življenjski dobi malo presega Bangkirai. Gostota lesa je od 1.100 do 1.350 kilogramov na kubični meter.

Vse več se jo uporablja za zunanje konstrukcije, kjer prihaja do večjih obremenitev (pri lesenih mostovih, nabrežjih, pomolih, okoli bazenov in podobno). Na vrtovih pa za izdelavo zunanjih podov, teras, balkonov, ograj in drugih konstrukcij.
lesena-terasa-massaranduba-3lesena-terasa-Massaranduba Molfankonlesena-terasa-massaranduba-4lesena-terasa-massaranduba-5lesena-terasa-Massaranduba Ceeref 011lesena-terasa-massaranduba-krk_2015_2

Preberite si tudi naše ostale objave

Akcija - lesene terase in fasade

AKCIJA LESENE TERASE IN FASADE do -60 % popust

HRAST žagan les

Hrast je na voljo v kvalitetah rustik, I-II. in 0-I. kvaliteta. Sušen na 8-10%. Debeline 26, 34 in 52mm. Pokličite 041 574 054 za informacije ali ponudbo.
Lesene terase - Robi
031 558 246 // robi@abc-net.si

Lesene terase - Sibirski Macesen - Črt
040 859 910// crt@abc-net.si
 
Žagan les - Peter
041 574 054 // peter@abc-net.si

Pot do skladišča v Materiji


 
Pokličite nas takoj in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja!
PRENESITE KATALOG
V PDF formatu
NAJLEPŠE TERASE
NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE
Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2022, ABC NET d.o.o.