Lesena terasa Massaranduba

massaranduba_hotel-Rixos-Dubrovnik Massaranduba izvira iz Južne Amerike. Velja za enega najtežjih vrst lesa na svetu. Testi upogljivosti so pokazali, da se v večini primerov obnaša celo bolje kot Ipe. Pomembno je, da je sušena v sušilnici na 18 % vlage ter da izhaja iz severne Brazilije. Terasa iz Massarandube bo polepšala vaš objekt, saj bo žarela v bogati žametno rdeči barvi.

Massaranduba je trpežna in odporna proti gnitju in propadanju, zaradi česar je odlična izbira za lesene terase. Massaranduba je zelo priljubljena naravna alternativa WPC-ju ali podobnim proizvodom.

Barvno je podobna Mahagoniju. Doma je v Srednji in Južni Ameriki. Drevo doseže višino do 55 m in premer do 190 cm Njegova življenjska doba je vsaj 30 let. Po kakovosti in življenjski dobi malo presega Bangkirai. Gostota lesa je od 1.100 do 1.350 kg/m³.

Vse več se jo uporablja za zunanje konstrukcije, kjer prihaja do večjih obremenitev (pri lesenih mostovih, nabrežjih, pomolih, okoli bazenov in podobno). Na vrtovih pa za izdelavo zunanjih podov, teras, balkonov, ograj in drugih konstrukcij.
lesena-terasa-massaranduba-3lesena-terasa-Massaranduba Molfankonlesena-terasa-massaranduba-4lesena-terasa-massaranduba-5lesena-terasa-Massaranduba Ceeref 011lesena-terasa-massaranduba-krk_2015_2

Preberite si tudi naše ostale objave

Uredba Evropske unije o lesu EUTR

V ABC NET d.o.o., od svojih dobaviteljev zahtevamo dokazila, da je bil les sekan v skladu z uredbo EUTR. S tem tudi mi prispevamo k varovanju okolja in urejenemu gospodarstvu.

Centralno skladišče lesa

ABC NET, d.o.o.

Akcija - lesene terase in fasade

AKCIJA LESENE TERASE IN FASADE do 60 % popust

Vas zanima več?

Za vse dodatne informacije ali odgovore vas prosimo, da nas pokličete ali nam pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.