SI | HR | DE | EN
EU Compliant  Facebook  Youtube  Google maps

Preko 100.000 m2 zaloge eksotičnega lesa - največja zaloga in izbira v Sloveniji

Brazilija – Burma – Sibirija ; trije stebri direktnega uvoza

zemljevid Skrb za stranke je v ABC NET na prvem mestu. Zato skrbimo, da imajo naše stranke na izbiro raznovrsten in kvaliteten material. Da bi jim to lahko zagotovili, skrbno izbiramo svoje dobavitelje. Brazilija, Burma in Sibirija, predstavljajo tri močne stebre naše nabave. Ker ne podpiramo črne sečnje, od naših dobaviteljev zahtevamo, da je vse v skladu z direktivo EUTR.
 
Brazilija
V Braziliji imamo več dobaviteljev, ki nam zagotavljajo neprekinjeno dobavo raznovrstnih vrst eksotičnih lesov. Eksotične vrste lesa so izredno trpežne, ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja in se odlično obnašajo v našem podnebju. Vaša lesena terasa iz lesa cumaru, ipe ali massaranduba vas bo razveseljevala še vrsto let.
 
Burma (Mjanmar)
Imate barko ali si želite nekaj luksuza v vaši hiši? Za vas direktno iz Burme uvažamo gozdni burmanski teak. Je les najvišje kvalitete primeren za palube ali pa za lesena tla v vaši kopalnici. Plantažni burmanski teak je sicer cenejši, vendar zaradi hitrejše rasti ni tako odporen in vzdržljiv kot gozdni teak. Barva tika je lepa zlato rjava, ki vaši leseni terasi ali palubi doda pridih elegance.


 
Sibirija (Rusija)
 

Sibirski macesen raste v težkih pogojih, kar da lesu vzdržljivost in odpornost. Poznamo tudi evropski macesen, vendar bo vaša lesena terasa iz sibirskega macesna vzdržala dosti dlje. S časoma bo les sibirskega macesna dobil značilno sivo patino.
 
V kolikor želite novo leseno teraso je ABC NET prava izbira za vas. Pri nas boste našli veliko izbiro lesov za teraso, ki jih imamo vedno na zalogi. Naše skladišče se ponaša s tem, da imamo vedno na zalogi do 50.000m2 lesa za terase.

Preberite si tudi naše ostale objave

Akcija - lesene terase in fasade

AKCIJA LESENE TERASE IN FASADE do -60 % popust

HRAST žagan les

Hrast je na voljo v kvalitetah rustik, I-II. in 0-I. kvaliteta. Sušen na 8-10%. Debeline 26, 34 in 52mm. Pokličite 041 574 054 za informacije ali ponudbo.
Lesene terase - Robi
031 558 246 // robi@abc-net.si

Lesene terase - Sibirski Macesen - Črt
040 859 910// crt@abc-net.si
 
Žagan les - Peter
041 574 054 // peter@abc-net.si

Pot do skladišča v Materiji


 
Pokličite nas takoj in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja!
PRENESITE KATALOG
V PDF formatu
NAJLEPŠE TERASE
NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE
Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2022, ABC NET d.o.o.