EU Compliant  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

O PODJETJU

 
Zadovoljne stranke, ki nas priporočajo naprej, to je naš cilj!
 
V podjetju ABC NET stremimo k temu, da imajo naše stranke leseno teraso iz najboljšega lesa, ki je takoj dobavljiv in kvalitetno postavljen. Iz tega razloga imamo čez celo leto zalogo med 30.000 in 50.000 m2 različnih vrst lesa, med katerim lahko stranka izbere tistega, ki bo položen na njeni terasi.
 
Največji direktni slovenski uvoznik eksotičnega lesa
Ker želimo strankam ponuditi najboljši les po najboljših cenah, smo izbrali direktno nabavno pot. To pomeni, da les naročamo direktno pri dobaviteljih v Braziliji, Mjanmaru, Rusiji,… Enkrat letno se odpravimo tudi osebno do dobaviteljev, kjer na mestu samem preverimo kvaliteto lesa, ki ga nabavljamo. Les je opremljen z EUTR (european timber regulation) certifikatom, s katerim je zagotovljeno, da ni črne sečnje in je poskrbljeno za pogozdovanje.

Največje nabavno tržišče predstavlja Brazilija (predvsem zunanje lesene terase in fasade). Naši dobavitelji pa so še iz Mjanmara (burmanski teak), Rusije (sibirski macesen), Hrvaške (slavonski hrast, bukev, jesen).
 
Prodajamo tudi na tujih trgih
Smo največji slovenski uvoznik eksotičnega lesa, katerega prodajamo v glavnem preko svojih skladišč (Kozina, Split, Zagreb, Beograd) ter preko partnerjev (Rusija, Avstrija, Italija itd).
 
 
Prodajamo v Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Avstrijo, Italijo Argentino, Dansko, Francijo, Rusijo Anglijo, BiH in druge države širom po svetu. Kupce oskrbujemo z zunanjimi lesenimi terasami in fasadami, zunanjim in notranjim pohištvom, parketi, žaganim lesom ter različnimi lesenimi polizdelki. Z našimi kooperanti tvorimo fleksibilno in hitro odzivno podjetje, cilj pa so nam "Zadovoljne stranke".
 
 
Za podatke podjetja in kontaktne podatke kliknite tukaj.
ABC NET - na tujih trgih
Lesene terase - Robi
031 558 246 // robi@abc-net.si

Lesene terase - Sibirski Macesen - Črt
040 859 910// crt@abc-net.si
 
Žagan les - Peter
041 574 054 // peter@abc-net.si

Pot do skladišča v Materiji


 
Pokličite nas takoj in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja!
PRENESITE KATALOG
V PDF formatu
NAJLEPŠE TERASE
NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE
Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2020, ABC NET d.o.o.