EU Compliant  Facebook  Youtube  Pinterest  Google +  Google maps

Preko 100.000 m2 zaloge eksotičnega lesa - največja zaloga in izbira v Sloveniji

Lesena terasa Massaranduba

massaranduba_hotel-Rixos-Dubrovnik Massaranduba je iz trdega lesa, ki izvira iz Južne Amerike. Je eden od najlepših in najtežjih tipov lesa na svetu. Testi upogljivosti so pokazali, da se zelo dobro obnaša v večini primerov celo bolje kot Ipe. Terasa iz Massarandube bo polepša vaš objekt, saj bo žarela v bogati žametno rdeči barvi.

Massaranduba je stroškovno učinkovit nadomestek za IPE v nekaterih primerih. To je seveda trpežna in odporna proti gnitju in propadanju, zaradi česar je odlična izbira za lesene terase. Massaranduba je zelo priljubljena naravna alternativa PVC ali podobnim proizvodom.

Barvno je podobna Mahagoniju. Doma je v Srednji in Južni Ameriki. Drevo doseže višino do 55 m in premer do 190 cm Njegova življenjska doba je vsaj 30 let. Po kakovosti in življenjski dobi malo presega Bangkirai. Gostota lesa je od 1.100 do 1.350 kilogramov na kubični meter.

Vse več se jih uporablja za zunanje konstrukcije, kjer prihaja do večjih obremenitev (pri lesenih mostovih, nabrežjih, pomolih, okoli bazenov in podobno). Na vrtovih pa za izdelavo zunanjih podov, teras, balkonov, ograj in drugih konstrukcij.
lesena-terasa-massaranduba-3lesena-terasa-Massaranduba Molfankonlesena-terasa-massaranduba-4lesena-terasa-massaranduba-5lesena-terasa-Massaranduba Ceeref 011lesena-terasa-massaranduba-krk_2015_2

Preberite si tudi naše ostale objave

Uredba Evropske unije o lesu (EUTR)

V ABC NET, D.O.O., od svojih dobaviteljev zahtevamo dokazila, da je bil les sekan v skladu z uredbo EUTR. S tem tudi mi prispevamo k varovanju okolja in urejenemu gospodarstvu.

NOVO! AKCIJA! Sibirski macesen 34x150x4000mm od 490€/m3

Akcija Sibirski macesen po zelo ugodni ceni!

Angiolina Opatija-VIDEO

V srcu Opatije, zraven parka in Ville Angioline, je ponovno zaživelo prvo hrvaško kultno kopališče ki Opatijo krasi že od leta 1884. V letu 2017 je bilo obnovljeno in obogateno z modernim arhitekturnimi elementi.
Lesene terase - Robi
031 558 246 // robi@abc-net.si
Žagan les - Peter
041 574 054 // peter@abc-net.si
Lesene terase - Sibirski Macesen - Črt
040 859 910// crt@abc-net.si

Pot do skladišča v Materiji

Skladišče ABC NET d.o.o. Materija

 
Pokličite nas takoj in naši strokovnjaki vam bodo pomagali in odgovorili na vsa vprašanja!
PRENESITE KATALOG
V PDF formatu
NAJLEPŠE TERASE
NEZAVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE
Prosimo, izpolnite vsa polja!
Uspešno poslano
Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,
ABC-NET d.o.o.
Copyright © 2019, ABC NET d.o.o.